We zijn blij met het mooie artikel in De Gelderlander! Hierin lees je dat burgemeester Bruls onlangs meehielp in één van onze buurtrestaurants in Grootstal.
In het artikel maak je ook kennis met een aantal van onze vrijwilligers Joris en Mostafa, en één van onze vaste gasten Riet Awater. Je leest wat het vrijwilligerswerk voor hen betekent en hoe heerlijk het eten is. Het samen oogsten, samen koken en samen eten is van betekenis voor veel mensen. Als van Tuin Tot Bord zijnde maakt het ons best wel trots dat we dit kunnen realiseren in Nijmegen.
Wij bedanken burgemeester Bruls voor zijn bezoek en voor zijn lovende woorden voor het team! En natuurlijk dank aan journalist Maarten Reith voor het mooi onder woorden brengen van ons werk.
Van Tuin Tot Bord: samen oogsten, samen koken, samen eten!
Fotocredits: David van Haren
Het artikel is ook te lezen via deze link: https://www.gelderlander.nl/nijmegen/samen-groenten-telen-koken-en-eten-blijkt-succesformule-veel-behoefte-aan-ontmoetingen~ad6331b8/