Search

Moestuingroep de Klokketoren

Al vanaf de zomer van 2015 is de achtertuin van (het voormalige wijkcentrum) de Klokketoren in de Muntenbuurt het domein van een enthousiaste en trouwe moestuingroep met bewoners uit de wijk. De moestuingroep werkt iedere vrijdagochtend samen in de moestuin.

In de Klokketoren huist Pluryn, met activiteiten voor mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). Enkele cliënten doen volop mee in de moestuin en zijn inmiddels vaste gezichten in de moestuingroep. Dit stukje grond was in het verleden een jeu de boule baan en werd met hulp van de gemeente Nijmegen omgetoverd tot een mooie moestuin.

De moestuin is een verborgen parel in de wijk, want in de doodlopende Dukaatstraat achter het wijkcentrum kom je doorgaans niet zo snel. Een goede reden om eens een kijkje te nemen. Loop eens door de poort op vrijdagochtend tussen 10:00 en 13:00 uur. De koffie en gezelligheid zijn gratis!

Meedoen?

Heb jij zin om ook mee te tuinieren in de moestuin van de Klokketoren, bel of mail dan naar Romilda, onze moestuin coördinator:

Telefoon: 06-20497235
Email: romilda.vanderwal@vantuintotbord.nl