Romilda is sinds 2018 bedrijfsleider/kok bij buurtrestaurant ’t Hert en moestuin coördinator bij de moestuinen van de Klokketoren en de Groene Schakel.
Romilda: “mijn passie voor koken vindt zijn oorsprong in de moestuin. Een zelf geteelde modderige biet uit de grond halen en bereiden, dat doet nou eenmaal iets met de mens. En dat gevoel wilde ik delen. Jarenlang vormde die liefde de basis voor mijn bedrijf De Keuken van mevrouw de Boer, waarmee ik biologische catering en kookworkshops op locatie verzorgde.
Van Tuin tot Bord staat voor veel dingen waar ik warm voor loop; samen voedsel verbouwen, gezellig samen koken en samen eten. En de connecties die ontstaan tussen mensen in de buurt. Maar ook zo’n kleine voedselkringloop in je eigen wijk vind ik heel bijzonder. Al met al vind ik Van Tuin tot Bord een geweldige en veelzijdige organisatie waar ik graag samen met bewoners mijn steentje aan bijdraag.”