Wij stellen voor: Ingrid

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

In de komende maanden willen wij jullie graag voorstellen aan onze vrijwilligers!
Ingrid bijt de spits af!

Zij vertelt graag haar verhaal over ‘Van Tuin tot Bord’:
Hallo, ik ben Ingrid. Via ‘Trots op de wijk 2015’ ben ik door Esther Oelen van Driekracht bij ‘Van Tuin tot Bord’ gekomen. Ik ben sinds het begin van het project al een enthousiaste vrijwilliger. Ondanks dat mijn gezondheid de afgelopen anderhalf jaar sterk achteruit is gegaan, wil ik toch iedere week komen! Het koken levert mij energie en plezier op. De volgende dag merk ik dit helaas aan mijn gezondheid. Ik hoop dat ik dit werk nog lang met veel plezier kan doen en hopelijk zie ik jullie allemaal nog eens terug in buurtrestaurant ’t Hert voor een gezellig praatje en een lekkere maaltijd!

 

[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on”] [/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]