Wethouders Renske Helmer en Bert Frings te gast.

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.0.105″]

Gisteravond was het weer een geslaagde avond bij buurtrestaurant ’t Hert. De wethouders Renske Helmer en Bert Frings waren te gast. Vooraf aan het diner namen ze een kijkje in de keuken. Daarna was het gezellig samen met de gasten en de koks aan tafel.

De kookgroep had een heerlijke driegangen maaltijd gemaakt met seizoensgroenten van @tuinderij de Lijsterbes uit Groesbeek. We aten een verwarmend prei-mosterdsoepje, een heerlijke pastei van paddestoelen met thijm en linzen en wintergroentes uit de oven. En tot slot ook nog een lekker toetje: chocoladetruffel met sinaasappel. Met daarin een ingrediënt dat de gasten mochten raden….je zou er niet direct aan denken maar het bleek rode kool te zijn.

 

[/et_pb_text][et_pb_post_nav global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” show_prev=”on” show_next=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]