[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ transparent_background=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″]
Na een goede aftrap bij de buurtrestaurants vorige week hebben we ook deze week weer een gezond en lekker menu op de planning! Voor dinsdag bij ’t Hert is dat:
Voorgerecht: Wortel-gembersoep
Hoofd- en bijgerecht: Stamppot palmkool met zwarte bonenburgers
Nagerecht: Citroen cheesecake met bramen
Kom je ook? 🥕
Mail dan even naar: hethert@vantuintotbord.nl
Foto: een aantal verse ingrediënten (uit de moestuin) die vorige week donderdag bij de Klokketoren gebruikt zijn!
[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” _builder_version=”3.18.1″ title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” locked=”on” _i=”1″ _address=”0.0.0.1″][/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]