[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Wederom een heerlijk menu bij de Klokketoren. Ditmaal met extra hulp van gastkok Paul! Uiteraard hebben we ook even lekker van het weer genoten
Voorgerecht: Tomaten gevuld met diverse groenten.
Hoofdgerecht: Mie met onder andere eieren, kastanjechampignons en ketjap.
Bijgerecht: Salade van linzen, boerenkool, rucola en fetakaas.
Nagerecht: Chocolademousse.
[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]