Vegetarisch koken, hoe doe je dat?

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Lisette Bossert kookwerken gaf gisteren een korte workshop aan deelnemers van Van Tuin Tot Bord.

Het ging over voedingsstoffen, smaken, planten (wortels, blad/stengel en bloem/vrucht) over granen, eiwitten etc.

Lisette, bedankt! Weer veel geleerd en nu gaan de kookgroepen er zelf mee aan de slag..

 

[ Download hier het bestand met de tips van Lisette ]

 

[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
[/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]