[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_phone=”” transparent_background=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” locked=”off” global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”4.17.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” global_colors_info=”{}”]
Veel enthousiasme deze week bij een ‘Van Tuin Tot Bord Junior’ activiteit op Basisschool NSV2 in de Hazenkamp Nijmegen Maar liefst 60 kinderen doen mee. Volgende week nog een laatste groep.
Kinderen van groep 8 maakten rösti, cupcakes met pompoen, wraps en een salade boordevol groenten. Ook kookten een groepje buiten (weer of geen weer) een heerlijke groentesoep in de heksenketel.
Het was superleuk én leerzaam ook al was het proeven van al die gezonde lekkernijen voor sommigen wat spannend.
[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” _builder_version=”3.18.1″ title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” locked=”on” global_colors_info=”{}”][/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]