Van Tuin Tot Bord in LUX Nijmegen

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _builder_version=”3.17.5″]

Gisteravond was Van Tuin Tot Bord bij het Duurzaamheidscafé Nijmegen in LUX Nijmegen. De avond had als thema: wie bepaalt er wat jij eet?

En wat is er mooier dan op zo’n avond de bijna 200 gasten te mogen verrassen met lekkere hapjes gemaakt door Van Tuin Tot Bord: rode kool chocotruffel en pompoen-gembercake met ingrediënten uit de eigen stad. De hapjes vielen erg in de smaak. En ook de appel-kaneelbroodjes van Streekbakker Jorrit gingen er goed in. Op het einde van de avond was alles op! Met dank aan onze topbakkers!

Volkert Engelsman van Eosta BV zei tijdens het debat dat verandering in ons voedselsysteem begint bij een trendsettende minderheid. Deze groep van trendsetters was gisteravond goed vertegenwoordigd. Sommigen stelden aan ons de vraag hoe het toch kan dat wij voor slechts Euro 6,50 een gezonde maaltijd kunnen verzorgen.
Van Tuin Tot Bord richt zich op buurtniveau op een breed publiek en biedt gezonde maaltijden met groenten uit de eigen buurt die betaalbaar zijn voor veel mensen, ook mensen met een kleinere beurs. En als mensen meer willen betalen, is dat natuurlijk altijd welkom. We willen graag dat gezond en lekker eten toegankelijk is voor iedereen!
 

[/et_pb_text][et_pb_post_nav global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” show_prev=”on” show_next=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]