Van Tuin Tot Bord in Franse sferen

[et_pb_section admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Met dit mooie weer komt Van Tuin Tot Bord in Franse sferen. We koken deze week voor onze gasten met een Frans thema!

Dinsdag 14 maart in Buurtrestaurant ’t Hert:
Voorgerecht – Franse uiensoep
Hoofdgerecht – Quiche
Bijgerecht – Salade
Nagerecht – Sinaasappeltoet

Donderdag 16 maart in Buurtrestaurant de Klokketoren:
Voorgerecht – Franse uiensoep
Hoofdgerecht – Aardappelgratin met geitenkaas
Bijgerecht – Ratatouille
Nagerecht – Rabarber en aardbeien met kwark

Reserveer snel door een mail te sturen naar:

hethert@vantuintotbord.nl
deklokkentoren@vantuintotbord.nl

 

[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on”] [/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]