Van Tuin Tot Bord gelooft in voedsel als bindmiddel, juist ook in Corona tijd

[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_phone=”” transparent_background=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” locked=”off”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”4.4.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Van Tuin Tot Bord gelooft in voedsel als bindmiddel, juist ook in Corona tijd.
We hadden afgelopen weekend een geslaagde “Van Tuin Tot Bord -komt-bij-je-thuis-avond” vanuit De Broederij in Lindenholt. Het was voor ons kookteam heerlijk om weer eens te koken en ruim 20 gasten hebben voor hun huis kunnen genieten van de gezelligheid én van een heerlijke gezonde maaltijd.
Met dank aan vrijwilliger Jan, Jorine de Bruin en Janneke Wijdeveld van De Broederij, en onze bedrijfsleider/kok Gidy van Atelier de Beleving, stoer buitenkoken
Ook vatbaar voor het “Virus van Verbinding” in Corona tijd? Schuif dan een volgende keer ook aan. We hopen in juni ook weer te gaan koken in onze buurtrestaurants. Daarover binnenkort meer.
Nijmegen Lindenholt

[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” _builder_version=”3.18.1″ title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” locked=”on”][/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]