Dit jaar bestaat Van Tuin Tot Bord alweer tien jaar! En daar is door ons bestuur en team op geproost!
In juni 2015 gingen in de kersverse moestuin van de Klokketoren de eerste piepers en pompoenen de moestuinbakken in. In de keuken van ’t Hert en bij de Klokketoren werden hiermee de eerste maaltijden gekookt voor de buurt.
moestuinbakken bij de Klokketoren in 2015
Wat een tijd! En wie had toen gedacht dat we tien jaar later zo’n prachtige resultaten konden laten zien. We hebben drie goedlopende buurtrestaurants en vier moestuinen. In 2024 kookten we in onze buurtrestaurants maar liefst 5000 maaltijden!!
Dit jubileumjaar gaan we graag met gasten, vrijwilligers, buurtbewoners en partners vieren. Volgende week gaan we daarom trakteren bij de wijkcentra én de buurtrestaurants!
Er volgen in het najaar, winter en voorjaar nog meer jubileumactiviteiten. We houden je via onze website, nieuwsbrief én social media op de hoogte.