Sinterklaasavond bij ‘t Hert

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _builder_version=”3.0.89″]

Sinterklaasavond bij buurtrestaurant ‘t Hert 

Behalve een driegangen menu dat bestond uit een romige courgette soep, vegetarische koolraap goulash met rijst en als toetje een sinterklaasmijter van speculaas kwam onze Van Tuin Tot Bord piet langs met een zak vol lekkers!

Bedankt Albert Heijn Groenestraat voor alle chocoladeletters en marsepein, het was een aangename verrassing en we gaan er van genieten!

 

[/et_pb_text][et_pb_post_nav global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]