[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _builder_version=”3.0.106″]
En kijk eens wat er groeide onder het plastic deze week? Onze eerste radijzen komen op!
Over de aarpeer twijfelden we, terug in de grond voor een nieuw seizoen, of nog snel de pan in voor een heerlijke risotto?
De lekkere trek kreeg uiteraard snel de overhand. Vandaar ons menu voor deze week:
DINSDAG
kruidige linzensoep
Risotto met aardperen en champignons
Spinaziesalade met peer
Griekse yoghurt met rood fruit en huisgemaakte granola
DONDERDAG
boerenkoolsoepje met kikkererwten
Zuurkoolschotel met zuidvruchten en tempeh
Salade van postelein en geroosterde bietjes
Pudding van sinaasappel-polenta
[/et_pb_text][et_pb_post_nav global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]