Search

Binnenkort koken we een buurtmaaltijd in Dukenburg

Van Tuin Tot Bord kookt op 21 juni een zomerse maaltijd bij de Turf in Malvert. Bewoners in Dukenburg kunnen deze avond kennismaken met Van Tuin Tot Bord.

We koken een heerlijke driegangen maaltijd met zoveel mogelijk verse groenten uit de moestuin. Schuif gezellig aan en ontmoet je buurtgenoten! Als je het leuk vindt, kun je ook meekoken.

Als er voldoende interesse in de buurt is, willen we in 2025 met een buurtrestaurant en buurtmoestuin in Dukenburg starten.

 

Datum en tijd: vrijdag 21 juni 2024 om 18.00 uur.

Prijs: €6,00 pp, kinderen (tot 12 jaar) €3,50 pp. Contant of pinnen.

Waar: Wijkcentrum de Turf, Malvert 5134.

Reserveren: is noodzakelijk en kan t/m dinsdag 18 juni door te mailen naar: dukenburg@vantuintotbord.nl

Meekoken: wil je op 21 juni graag meekoken? Mail ons dan even!

Wij willen graag dat iedereen kan aanschuiven. We hebben daarom een aangepaste prijs voor mensen met een kleine beurs. Laat het ons weten!

Buurtmoestuin

Als we gaan starten in Dukenburg, zullen we ook een buurtmoestuin gaan aanleggen waar bewoners samen met een moestuinbegeleider groente gaan verbouwen voor het buurtrestaurant.

In onze moestuinen is het ook mogelijk om in moestuinbakken op hoogte te werken. Zo kun je ook meedoen als je niet goed kunt bukken of niet makkelijk door je knieën kunt. We werken zo ecologisch mogelijk en gebruiken geen bestrijdingsmiddelen.

De exacte locatie van een mogelijke buurtmoestuin in Dukenburg is nog niet bekend. Heb je interesse om mee te doen in de voorbereiding en/of in de moestuingroep? Mail dan naar: dukenburg@vantuintotbord.nl