Nu ook in Grootstal van de tuin op je bord

[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” admin_label=”section” _builder_version=”3.22″ custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_phone=”” transparent_background=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” locked=”off”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”4.4.9″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Zo, ook in Grootstal nu dan echt; van de tuin op je bord. Onze eerste oogst voor het buurtrestaurant bestond uit erwtjes, biet, tuinbonen, koolrabi en tuinbonen.

En daar maakten onze koks van:

Een zomers doperwtensoepje met peterselie.
Risotto met citroen en tuinbonen, gestoofde snijbiet met Marokkaanse specerijen en een frisse salade van wortel, biet en koolrabi.

Het toetje was pudding van aardbei, kokos en verse bietjes!

Volgende week dinsdag koken we weer in de Schakel uit de moestuin. Eet je mee? Opgeven kan via onze website: www.vantuintotbord.nl

[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” _builder_version=”3.18.1″ title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” locked=”on”][/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]