Na een paar broeierige weken zomeren…

Na een paar broeierige weken zomeren, gaan we deze week ook bij het Hert en de Schakel weer de keuken in om een lekkere verse maaltijd voor onze gasten te koken met groente uit onze buurtmoestuin.
En dat daar nog iets groeit, is helemaal te danken aan ons fantastische team moestuinders, die er deze zomer met eindeloos geduld en toewijding voor hebben gezorgd dat alle planten van water voorzien bleven. En daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! De tuinen staan er dan ook prachtig bij; de pompoenen liggen af te rijpen, we hebben een fantastische bonenoogst én we hebben heerlijke tomaatjes, paprika’s en zelfs aubergines!

Ons menu van dinsdag 30 augustus bij Buurtrestaurant het Hert:
Vooraf: Courgette-komkommersoep met peterselie
Hoofdgerecht: Quiche met paprika en aubergine, gepofte nieuwe aardappel en gestoofde bietjes.
Toetje: Clafoutis met blauwe druiven

Reserveren kan weer tot morgen 12 uur via: hethert@vantuintotbord.nl

Ons menu van dinsdag 30 augustus bij Buurtrestaurant de Schakel:
Vooraf: linzensoep met citroen.
Hoofdgerecht: Milde groene curry met spinazie en kikkererwten, rijst en een frisse salade met een munt-yoghurt dressing.
Nagerecht: Appelcrumble met slagroom

Reserveren kan weer tot morgen 12 uur via: deschakel@vantuintotbord.nl

Bij De Broederij hebben we afgelopen weken op donderdag alweer gekookt. Ook a.s. donderdag gaan we weer een heerlijke maaltijd koken. We eten bij de Broederij gezellig in de tuin. Het menu voor as donderdag is nog niet bekend maar we gaan uiteraard ook hier van alles uit de moestuin oogsten! Reserveren kan t/m woensdag via: debroederij@vantuintotbord.nl
Fijn om jullie deze week aan tafel te ontmoeten, wij hebben er weer zin in!