Kookgroep ’t Hert is weer druk bezig!

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _builder_version=”3.0.98″]

De voorbereidingen voor een heerlijke maaltijd zien er dus zo uit: de kookgroep in Buurtrestaurant ’t Hert was net druk bezig met het maken van de pompoentaart met geitenkaas.

En ze hadden al een heerlijke prei-mosterdsoep en spinazie-salade met peer en walnoten gemaakt. En in de koelkast staat citroenkwark met besjes en kokos. Dat wordt smullen.

Zelf graag proeven maar heb je vandaag niet gereserveerd? Kom dan a.s. donderdag naar de Klokketoren of volgende week in ’t Hert. Tot ziens!!

Reserveren voor t ‘Hert kan t/m maandag via: hethert@vantuintotbord.nl

Reserveren voor de Klokkentoren kan tot en met woensdag via:
deklokketoren@vantuintotbord.nl

 

[/et_pb_text][et_pb_post_nav global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]