Search

John Carrie

John is sinds 2020 kok/bedrijfsleider bij buurtrestaurant de Schakel in Grootstal. Ook verzorgt hij samen met buurtbewoners de maandelijkse soeplunch bij BUUR in Brakkenstein.

John: “mijn liefde voor koken is begonnen op een jonge leeftijd. Mijn vader had altijd een prachtige voortuin met mooie bloemen en in onze achtertuin veel groentes en een kleine appelboom. Niet slecht voor een rijtjeshuis in Ierland. Zijn motto was ‘your health is your wealth’ (je gezondheid is je rijkdom). Deze levenswijsheid is me altijd bijgebleven.

Met koken probeer ik smaken bij elkaar te brengen en zoveel mogelijk uit de ingrediënten te halen zodat ik mensen blij kan maken. Ik zie dat proces ook terug komen binnen de kookgroep. Samen zetten we elke week met trots iets op tafel om onze gasten te verrassen.

Van Tuin tot Bord spreekt mij zeer aan, mooie activiteiten die mensen bij elkaar brengen. Samen en in verbinding met de natuur door het tuinieren in de moestuin. En gezellig samen koken en iedere week weer iets lekkers op tafel te zetten voor de buurt. Ik vind het fijn om mee te mogen groeien bij deze mooie organisatie”.

E. John.carrie@vantuintotbord.nl