[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst”]
Dit is zomaar een dinsdagavond bij buurtrestaurant ’t Hert. Het hoofdgerecht bestond verder uit een paddenstoelensaus en rijst. Vooraf een gezonde courgettesoep en als toetje een heerlijke appelcompote met kruimeldeeg.
Zie de foto’s! Met dank aan de kookgroep en Lisette Bossert kookwerken
Ook zin in een gezonde vegetarische maaltijd in ’t Hert? Reserveer via onze nieuwe website vantuintotbord.nl
[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]