Eten met de seizoenen

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _builder_version=”3.3.1″]

Eten met de seizoenen betekent vaak ook creatief worden met de groente die op dat moment volop voorradig is. Op dit moment zijn dat rabarber en raapstelen. Daarom maken we vanavond weer een ander lekker toetje met rabarber. Na rabarber-cake, crumble en smoothie, maken we er vanavond een lekker yoghurttoetje van, met aardbei en speculaas!
En de raapstelen? Wij bereiden er vandaag een romige risotto van met zontomaat en geitenkaas.

Reserveren voor vandaag is helaas niet meer mogelijk. Maar donderdag is er weer zo’n fijn menu met groente uit je eigen wijk! Hou facebook morgen in de gaten om te weten wat de pot schaft!

[/et_pb_text][et_pb_post_nav global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]