Egyptische maaltijd in de Klokketoren

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Elke week doen wij ons best om op donderdagavond een bijzondere maaltijd op tafel te zetten bij de Klokketoren. Afgelopen week hebben wij een driegangen maaltijd met de recepten van kok Lisette Bossert op tafel gezet met prachtig gekleurde groentes en pasta met paddenstoelensaus.

Deze week hebben we de Egyptische recepten van Tarek op tafel gezet. Als voorafje hadden wij aardappelballen met kaas, ui en peterselie zoals je op de foto hieronder ziet.

Elke week is weer een verrassing, maar hier alvast een voorproefje; Aanstaande week is het hoofdgerecht een Hollandse stamppot met zuurkool van Madeleine. De week daarna koken we met de Italiaanse recepten van Diego.

Reserveren kan via deklokketoren@vantuintotbord.nl voor dinsdag 16:00 uur.

 

[/et_pb_text][et_pb_post_nav admin_label=”Berichtennavigatie” saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” in_same_term=”off” hide_prev=”off” hide_next=”off” global_module=”1463″] [/et_pb_post_nav][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]