Deze week op het menu!

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” _builder_version=”3.0.100″]

En wat staat er deze week op het menu?

Ons koksteam kookt morgen in t’Hert;

Italiaans tomaten-groentesoepje

Wortel-kikkererwtenburger met citroenmayo
Aardappels uit de oven met rozemarijn
Boerenkoolsalade

Bananenyoghurt met havergranola

Ons menu voor aanstaande donderdag in de Klokkentoren;

Bloemkoolsoep met gepofte knoflook

Bietenrisotto met geitenkaas en rucola

Rabarber met hangop

Prijs € 6,50, kindermenu € 3,50.

Reserveren voor onze buurtrestaurants is noodzakelijk:
Dat kan via onze site www.vantuintotbord.nl of via email:

Reserveren voor t’Hert kan vandaag nog de hele dag via: hethert@vantuintotbord.nl

Reserveren voor de Klokkentoren kan tot en met woensdag via:
deklokketoren@vantuintotbord.nl

Smakelijk eten!

[/et_pb_text][et_pb_post_nav global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]