[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” use_border_color=”off” _builder_version=”3.0.101″]
Deze keramieken pot, een guvec, van onze Turkse vrijwilliger Achmed, gaan we morgen vullen met heerlijke zoete wintergroenten en specerijen. Dan zetten we de guvec in de oven en mag dat alles, lekker langzaam, stoven tot een heerlijke kruidige groentestoof. Mmmm!
Hieronder ons menu om warm te blijven bij een winters weekje Nijmegen.
Dinsdag:
Soepje van spinazie en boerenkool
Vegetarische guvec met pompoen en bataat
Gekruide bulghur.
Wortel/gembercake met vanillecustard
Donderdag
Schermbloemensoep met knolselderij, bleekselderij en peterselie
Stamppotje met pastinaak, peer en witlof
Tutti frutti clafoutis
Een maaltijd kost €6,50, voor kinderen 3,50
Mee eten? Reserveer dan snel een plekje.
Voor de dinsdag tot morgen 12 uur via: hethert@vantuintotbord.nl
Voor donderdag tot donderdag 12 uur via deklokkentoren@vantuintotbord.nl
[/et_pb_text][et_pb_post_nav global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” show_prev=”on” show_next=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]