De nieuwsbrief van Februari 2019 is uit!

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section” transparent_background=”off” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_padding_tablet=”50px|0|50px|0″ custom_padding_last_edited=”on|desktop” prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.19.18″]

De nieuwsbrief is weer hier! Meer nieuws uit de tuinen en restaurants en natuurlijk een nieuw recept voor de eigen keuken.

We gaan op 5 en 7 maart even dicht met de krokusvakantie maar geen zorgen, de restaurants gaan weer open op:
dinsdag 12 maart (buurtrestaurant ’t hert)
donderdag 14 maart (buurtrestaurant de klokkentoren)

[/et_pb_text][et_pb_post_nav global_module=”1463″ saved_tabs=”advanced” title_font=”Roboto Condensed||||” title_text_color=”#898989″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” locked=”on” show_prev=”on” show_next=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]